Bookworm Box July 2017


Další kniží balíček je tady. Musím se přiznat, že píšu tento souhrn s menším zpožděním, ale snad mi to odpustíte :-)

Co je Bookworm box? Je to opět balíček, kde jsou většinou dvě knihy (podepsané autorem) a nějaké goodies. Bookworm box založila tato žena:


Tak co? Poznáváte? Ano, je to velmi známá spisovatelka Colleen Hoover. Myšlenkou k založení Bookworm boxu byla pomoc. Pomoc potřebným, takže veškeré příjmy po odečtení nákladů jdou na charitu.
Bookworm box funguje na principu, že různí autoři darují své knihy i s autogramem, aby podpořili dobrou věc.

Mezinárodní balíček stojí 50 dolarů a poštovné je zdarma.

Na balíček jsem čekala delší dobu než přišel (přes ČP a žádné sledovací číslo jsem také neobdržela).

Teďka už k rozbalování balíčku.



Tady je první náhled do balíčku.


Spoiler kartička.
 
 


Záložka od spisovatelky C.J.Davidson z knihy A daughter´s curse a také náramek na ruku s nápisem Fight to be a survivor, not to be a victim.




Dalším dárečkem byla obrovská svíčka - největší jakou jsem, kdy měla a voní naprosto fantasticky.


V balíčku jsem našla i propisku od Bookworm boxu.


 

A jako poslední byla v balíčku kniha Even the Score od Beth Ehemann.
Kniha pojednává o svobodném otci dvou malých dětí - Andym. Andy je sportovní agent a moc času mu na děti nezbývá. Dannicka přichází do nové práce, kde se to testosteronem jen hemží a jejím novým přitažlivým šéfem není nikdo jiný než Andy. 


Líbil se vám dnešní balíček od Bookworm boxu? Musím říct, že z něj až tak nadšená nejsem (protože mi balíček za tu cenu nestál), ale obdivuji práci Colleen a už napořád budu její velký fanoušek.







Share:

2 komentáře:

  1. O tomhle balíčku slyším poprvé :) Znám Fairyloot a Owlcrate i když jsem je ještě nezkoušela :) Tenhle balíček je asi trochu obsahově slabší, ale líbí se mi ten nápad - pomoc potřebným :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na něj narazila taky náhodou a řekla jsem si, že jej jednou vyzkouším. V duchu jsem si přála právě nějakou knihu od Colleen :-) Ale těší mě, že část mé platby šla právě na charitu.

      Vymazat