Too Late



Název: Too Late

Autor: Colleen Hoover

Nakladatelství: Hoover Ink

Počet stran: 394

Rok vydání: 2016

 

Annotation: Sloan will go through hell and back for her little brother. And she does, every single night. Forced to remain in a relationship with the dangerous and corrupt Asa Jackson, Sloan will do whatever it takes to make sure her brother has what he needs.
Nothing will get in her way.
Nothing except Carter.
Sloan is the only good thing to ever happen to Asa. He knows this and he never plans on letting her go; even if she doesn't approve of his lifestyle. But despite Sloan's disapproval, Asa knows what it takes to get what he wants. He knows what he needs to do to remain on top.
Nothing will get in his way.

Nothing except Carter.
Recenze: Sloan si v životě prošla tím, čím si ani většina jejich vrstevníků nedovede představit. Sama se musela postarat o mladšího postiženého bratra, protože její matka je alkoholička a nedokázala se postarat o žádné ze svých dětí. Sloan se postavila na vlastní nohy (alespoň částečně) a navštěvuje vysokou. Zdá se, že prožívá šťastné období – má přítele, kterého jí závidí každá holka na škole. Asa Jackson je velmi pohledný, svalnatý a mimo jiné má peněz více než dost. Sloan bere jako svůj majetek, na který nesmí nikdo sáhnout. Kde bere peníze na každovečerní párty?

Sloan je z života jaký vede s Asou unavená. Není divu, že usíná na hodinách. Jednou ji při hodině španělštiny vzbudí bouchnutí tašky do lavice. Vedle ní si sedl nějaký neznámý kluk, kterého tady ještě neviděla. Představí se jí jako Carter. Carter od Sloan nemůže spustit oči. Je to pěkná tmavovláska s dlouhými vlasy a pěknou
postavou. Sloan má však Asu a ten si ji hlídá.

“and that's where love finds you... in the tragedies.”
O to větší překvapení prožije Sloan večer, když přijde domů a uvidí Asu v konverzaci s Carterem. Co to má jako být? Sloan ví, že její přítel získal bohatství nějakou nekalou činností. O to víc je zklamaná, když zjistí, že Carter je jedním z jeho kumpánů.

Asa si myslí, že Sloan dobře zná. Ale Sloan ví, že kdyby nebylo peněz, které Asa posílá jejímu bratrovi, tak už by v jeho domě
nebyla ani minutu.

A co má v plánu Carter? Je vůbec možné, aby se Sloan dostala područí Asy nebo je už příliš pozdě?


Too late je kniha, která u nás zatím nevyšla. Jelikož sleduju na FB skupinu Colleen Hoover, tak jsem se dozvěděla, že v jejím e-shopu probíhá výprodej a knihu Too Late nabízela za 10 $ a poštovné snížila na 15 $. Tak jsem neváhala ani minutu a knihu jsem obdržela do 14 dnů i s podpisem od Colleen 😊.


Tato kniha je úplně něco jiného, než jsem od Colleen čekala. V knize čekejte – drogy, sex, násilí, a proto je kniha vhodná pro čtenáře 18+. 

Prostor zde mají 3 hlavní postavy – Sloan, Asa a Carter. Líbilo se mi, že jste měli možnost vidět konkrétní situaci z různého úhlu pohledu hlavních hrdinů. Colleen rozplétá nitky osudů Sloan a Asy. Když už jsem si myslela, že je konec, tak otočím na další stránku a tam je Epilog a další pokračování příběhu. Musím se přiznat, že chvílemi se mi kniha číst ani nechtěla vzhledem k některým scénám, ale říkala jsem si – „Musím přece vědět, jak to dopadne.“  

Colleen mě touto knihou, která je drsná, jak život sám, hodně překvapila. Opět přečteno za pár dní. 
Mají ještě hlavní hrdinové právo na štěstí nebo už je příliš pozdě?
 
A co vy? Četli jste? Chystáte se?

Hodnocení:
85%
 
Share:

0 komentářů:

Okomentovat