Bring Down the Stars

Název: Bring Down the Stars

Autor: Emma Scott

Nakladatelství: Amazon Digital Services LLC

Počet stran: 292

Rok vydání: 2018


Annottation: I fell for Connor Drake. I didn’t want to; I fought against it, but I fell in love with him anyway. With his words. With his poetry. With him. The gentleness and beauty of his soul that speaks directly to mine. He writes as if he can feel my heart, hear its cadence and compose the exact right lyrics to accompany every beat and flow.

I’m in love with Connor…so why do I feel an inexplicable pull to his best friend, Weston? Grouchy, sullen, brooding Weston Turner, who could cut you down with a look. Fiercely intelligent with a razor sharp wit and acid tongue, he’s the exact opposite of Connor in every way, and yet there’s electricity in the air between us. The 

thorny barbs Weston wraps around himself can’t keep me away.

Recenze:
Weston a Connor jsou nerozluční kamarádi už od střední školy. Kdy Connor byl ten kluk z bohaté rodiny a Weston, ten se soukromou střední školu dostal díky stipendiu, které získal na základě nejlepší eseje. Žije pouze s matkou a dvěma staršími sestrami.



Weston umí psát a píše velice dobře a ještě umí velice dobře běhat. Po letech přátelství a rozhodování kam jít na vysokou. Se Weston rozhodne pro Amherstskou univerzitu a ačkoli by si Connor mohl dovolit jakoukoli univerzitu ve státech, tak se rozhodne následovat svého nejlepšího kamaráda. Oba si dají hlavní předmět ekonomii. Weston proto, že chce své matce pomoct z dluhů a práce na Wall Street by mu mohla vydělat slušný balík peněz a Connor proto, že se tak rozhodl Weston.



To by se ovšem nesměla ukázat Autumn. Krásná studentka humanitárních studií s vlasy jako zapadající slunce. Nejdříve zahlédne Connora, který ji z dálky pozdraví a pak v knihovně narazí na Westona, který s ní začne diskutovat o poezii a autorech, které čte. Už od prvního pohledu se mu zdá jiná. Upřímná a také velmi krásná. To by se ovšem vzápětí nesměl objevit Connor, kterému se Autumn také líbí.



Connor pozve Autumn na rande a ta jeho pozvání přijme. Connor je hráč baseballu a je taky moc pěkný a Autumn se líbí. Líbí se jí však i Weston, který není tak komunikativní jako Connor. Vše probíhá skvěle, ale Autumn pořád neví jestli se má pouštět do nového vztahu, když se v tom posledním tak spálila. Connor neví jak si ji naklonit na svoji stranu, aby s ním šla znovu na rande a tak poprosí Westona, aby za něj napsal pár sms zpráv. Weston je velice nadaný a psaní má v krvi.




Autumn má s Connorem pocit, že je jiný osobně a jiný přes sms nebo dopisy. Do koho se vlastně Autumn zamilovala? Do Connora nebo do Westona? Jak tohle všechno dopadne? Proč Weston obětuje vlastní štěstí před štěstím nejlepšího kamaráda? A co by tomu všemu řekla Autumn? Vybrala si toho pravého kluka, který je jejímu srdci nejblíž?



Tohle je moje první kniha od autorky Emmy Scott, která je u nás prozatím neznámou autorkou a doufám, že se to brzy změní, protože styl jejího psaní je neuvěřitelný. Chytí vás za srdce a nejdřív vás napíná, aby vám ho pak mohla zlomit a nakonec slepit dohromady. Jestli si myslíte, že je to zase jeden z těch klasických příběhů milostného trojúhelníku, tak jste na omylu. Na tomto příběhu není absolutně nic klišé. Po dočtení knihy ve vás zůstávají emoce a to podle mě svědčí o jedinečnosti autora.



Tato kniha má pokračování, které má vyjít v příštích dnech s názvem Long live the beautiful hearts, kterou si rozhodně nenechám ujít.



Hodnocení:
100%




 

 


Share:

2 komentáře:

  1. Moc pěkná recenze :) To vypadá na opravdu jedinečnou knihu :) A ta obálka, ta je přímo kouzelná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu. Kniha je opravdu skvělá a doporučuji i její pokračování :-)

      Vymazat