PageHabit July 2017


V předešlých příspěvcích jsem psala, že Vás budu trošku zahlcovat novými knižními balíčky, které "testuju". Rozhodla jsem se objednat z portálu https://www.pagehabit.com/. Při troše štěstí si můžete na jejich kole "štěstí" vytočit třeba balíček zdarma nebo dopravné zdarma. U PageHabit si můžete vybrat z několika knižních žánrů - já jsem si vybrala romatickou knihu, ale výběr je opravdu pestrý třeba Fantasy, YA knihy, Historické fikce, Horor, Mystery knihy a mnohé další.

Co bylo v mém balíčku? Jste zvědaví? Dobře, tak už vás nebudu napínat :-)



První kartou je opět spoiler card, ale ne tak obyčejná. PageHabit přispívá každý měsíc z tržeb za balíčky nějakou částkou nadacím. Tentokrát je to nadace Nyarweng, která pomáhá, aby bylo zajištěno dostatek čtecího materiálu v Jižním Sudánu. Musím říct, že je to skvělý nápad.



První věcí v balíčku je mini lampička na knihu. Když si večer chcete číst a nerušit světlem partnera, tak je to parádní alternativa a spokojení jste oba dva :-) Musím se přiznat, že jsem to doma zatím v noci netestovala, ale brzy vyzkouším.




Společnost přibalila i obyčený sešit na poznámky.


V balíčku byla i záložka od PageHabit.


A také dopis od autorky. Musím se přiznat, že má šílený rukopis a půlku z jejího dopisu jsem nemohla za nic na světě rozluštit.




Romantickou knihou měsíce je Some kind of hero od Suzanne Brockmann. Tuto autorku vůbec neznám, ale na knihu jsem celkem zvědavá. Námořník Peter Green se po smrti svojí manželky stará sám o patnáctiletou dceru Maddie, se kterou si neví moc rady. Situace se vyhrotí, když Maddie zmizí. V pátrání po Maddie Peterovi pomáhá jeho milá sousedka Shayla, která je zároveň spisovatelkou. Je to romantický příběha a proto očekáváme jiskření a výbuch emocí. Uvidíme, uvidíme, uvidíme :-) Jo, abych nezapomněla autorka přidala pár svých poznámek, které jsou nalepené v knížce.




Líbil se Vám PageHabit? Objednali byste si ho? Komentujte. Pro dnešek je to poslední článek. Zatím ahoj.









Share:

4 komentáře:

  1. Tie poznámky od autorky sú skvelý nápad! Čo by som dala za také niečo od svojich obľúbených autorov *.*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, že je to originální a taky se mi to moc líbí. Jen mě mrzí, že autorčin dopis, který napsala asi na 5 stran je k nepřečtení kvůli jejímu rukopisu. Ale už se těším na knihu až se k ní prokousám :-) Díky za koment :-)

      Vymazat
  2. Tento knižní balíček vůbec neznám, ale vypadá celkem zajímavě :) Nejvíce mě ale láká Fairyloot a Owlcrate :) Škoda, že jsou tak drahé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím z těch všech balíčků co jsem obdržela musím souhlasit, že Fairyloot je asi top. Ještě jsem si objednala nějaké další z Ameriky, tak pak mrkni na blog budu dávat postupně další recenze :-)

      Vymazat