Na hraně věčnosti



Název: Na hraně věčnosti/The Edge of Always

Autor: J. A. Redmerski

Nakladatelství: Euromedia, Yoli

Počet stran: 352

Rok vydání: 2014

 

Anotace: Camryn Bennettová nikdy nebyla šťastnější. Pět měsíců poté, co náhodou potkala Andrewa Parrishe, ji požádal o ruku a zdá se, že před sebou mají jen krásné zítřky. Společné zítřky... A přesto jejich lásce zasadí osud tvrdý úder. Andrew nechápe, jak se to mohlo stát, ale je pevně rozhodnutý jít dál, a to i ve chvíli, kdy si uvědomí, že jeho cit ke Camryn v sobě ukrývá také moře bolesti a že přetvářka začíná být smrtelně nebezpečná. Je však pevně přesvědčený dokázat, že jejich láska je osudová a přežije cokoliv... Pokračování knihy Na hraně zapomnění o dvou mladých lidech, kteří lásku rozhodně nehledali. Ona si je však našla sama.

Recenze: Kniha navazuje na předešlý díl. Camryn a Andrew si užívají své štěstí. Andrew překonal těžkou nemoc a teď se těší s Camryn na přírůstek do rodiny. 

Všechno vypadá skvěle, ale jak se říká neštěstí nechodí po horách, ale po lidech a bohužel Camryn a Andrew se budou muset vyrovnat s nepřízní osudu. 

Camryn se uzavírá do sebe. Nechce s nikým mluvit - s mámou, Natalií a ani s Andrewem. 

Andrew vidí jak se mu Camryn vzdaluje. Rozhodne se vzít vše do svých rukou a naplánuje pro ně cestu. Vždyť se přeci poznali na cestě. Snaží se, aby jejich láska našla zase ten správný směr a aby Camryn našla důvod přestat se bát a začala znovu žít. 

  zdroj


Jak už jsem psala v předešlé recenzi na první díl Na hraně zapomnění, tak jsem si musela přečíst i pokračování. Autorka píše velmi čtivě, avšak za mně druhý díl moc nezabodoval. Občas si říkám, že některé knihy by neměly mít pokračování a bohužel tahle je jedna z nich. Dozvídáme se jak pokračuje vztah Camryn a Andrewa. Camryn je v této knize hodně "ukňouraná" (je to pochopitelné kvůli tomu co se jí stane), ale přesto mohla autorka ubrat. Andrew by měl mít svatozář za to, že to s ní vydrží.

Nevím jestli jsem četla po sobě dvě knihy, které mně nenadchly, ale doufám, že příště budu mít lepší "ruku".


Četli jste pokračování? Líbilo se vám? Napište mi váš názor do komentáře. Díky.

Hodnocení:
60%
Share:

0 komentářů:

Okomentovat