Fallen Heir



Název: Fallen Heir (Royalls "4")

Autor: Erin Watt

Nakladatelství: Timeout LLC

Počet stran ebook: 300

Rok vydání: 2017

 

Anotace/Anotation: These Royals will ruin you.

Easton Royal has it all: looks, money, intelligence. His goal in life is to have as much fun as possible. He never thinks about the consequences because he doesn’t have to.

Until Hartley Wright appears, shaking up his easy life. She’s the one girl who’s said no, despite being attracted to him. Easton can’t figure her out and that makes her all the more irresistible.

Hartley doesn’t want him. She says he needs to grow up.

She might be right.

Rivals. Rules. Regrets. For the first time in Easton’s life, wearing a Royal crown isn’t enough. He’s about to learn that the higher you start, the harder you fall.

Recenze:  Pokračování úspěšné série o Royalových - u nás vyšla Papírová princezna, Prokletý princ a chystá se Palác lží.

Všechny předešlé knihy jsem četla, ale recenze jsem nedělala.

Příběh rodiny Royalů pokračuje. Tentokrát je v popředí postava Eastona. Easton je v posledním ročníku střední školy a je stále stejný. Užívá si života, především holek, kašle na pravidla a přijímá výzvy. Až jednoho dne potká Hartley Wrightovou. Holku, která na Astoru teprve nedávno začala studovat. Hartley se o Eastona nezajímá a nechce s ním mít nic společného.


" My body´s a playground. No, wait. It´s a amusement park. Eastonland. Chicks come form far and wide to experience those Eastonland rides."


"I´m Easton fucking Royal."

Odmítnutí samozřejmě Easton nepřijímá. Žádná holka přece neodmítne Royala nebo ano?  

Hartley nebydlí u rodičů a stará se o sebe sama, aby se nějak uživila a zaplatila si školu. Má to ale zapotřebí, když je její otec státní návladní? Proč bydlí Hartley sama a nestýká se se svojí rodinou? 

Hartley je pro Eastona záhada, i když Eastona neustále odmítá on se rozhodne, že jí nabídne přátelství. Nechce, aby Hartley zmizela z jeho života, ale proč? Vždyť může mít jakoukoli holku, na kterou si ukáže?

"No one has ever really needed me. Ella needed Reed. My mom needed pills and booze. The twins have each other. Hartley is alone. And there´s something about her loneliness that strikes a chord in me."

Kniha se četla moc dobře a byla to pro mě vyloženě oddychovka. V knize se opět setkáváme se všemi postavami z předešlých dílů. Ella stále chodí s Reedem. Dvojčata chodí stále s tou stejnou dívkou a Easton? Ten je stále nenapravitelný, ale díky Hartley se začne maličko měnit a říkat pravdu. Bohužel některé staré návyky mu zůstavají a díky nim téměř vše pokazí. Erin Watt opět dokázala, že konec knihy umí vygradovat a tak se můžete těšit na konec, který je opět velmi zamotaný a žádá si pokračování, které jak sama autorka píše vyjde velmi brzy a to v lednu 2018 a bude se týkat opět Eastona.

     

zdroj


Hodnocení:
73%





Share:

0 komentářů:

Okomentovat