With this Heart



Název: With this Heart

Autor: R.S. Grey

Nakladatelství: Createspace Independent Publishing Platform

Počet stran: 318

Rok vydání: 2014

 

Anotace/Anotation: If someone had told me a year ago that I was about to fall in love, go on an epic road trip, ride a Triceratops, sing on a bar, and lose my virginity, I would have assumed they were on drugs.

Well, that is, until I met Beckham.

Beck was mostly to blame for my recklessness. Gorgeous, clever, undeniably charming Beck barreled into my life as if it were his mission to make sure I never took living for granted. He showed me that there were no boundaries, rules were for the spineless, and a kiss was supposed to happen when I least expected.

Beck was the plot twist that took me by surprise. Two months before I met him, death was knocking at my door. I'd all but given up my last scrap of hope when suddenly, I was given a second chance at life. This time around, I wasn't going to let it slip through my fingers.

We set out on a road trip with nothing to lose and no guarantees of tomorrow.

Our road trip was about young, reckless love.

The kind of love that burns bright.

The kind of love that no road-map could bring me back from. 

Recenze: Abby je devatenáct a zná život pouze z nemocničního lůžka. Ještě nedávno nevěděla, zda vůbec přežije. Potřebovala nové srdce, které dostala teprve před dvěma měsíci. Předtím než potkala Beckhama. Jejich setkání bylo poněkud zvláštní. Abby si šla vybrat urnu a Beck ji následoval do této prodejny. Slovo dalo slovo a Abby se Beckovi svěřila, že se chystá na roadtrip. Beck navrhne, že s ní pojede. Abby zvažuje pro a proti a celou dobu si myslí, že pojede sama, ale na poslední chvíli napíše Beckovi, který je pro všemi deseti.

Abby je v neustálém kontaktu s nejlepší kamarádkou Caroline, kterou poznala v nemocnici, a která potřebuje transplantaci jater. Nechtěla ji opustit, ale Caroline ji přesvědčila, aby jela a zažila dobrodružství a užívala si života.

Abby se o svém plánu nesvěří rodičům, protože nechce, aby si o ni dělali starosti a navíc se cítí víc než dobře. 

A tak se Abby s Beckem vydávají na cestu. 

"Even if I didn´t have a sex with Beck, maybe we´d pick up a hitchhiker that just happened to be Orlando Bloom and he´d want to take my virginity." 

Vlastně je to takový kratší roadtrip, kde si oba uvědomí, kdo jsou a co k sobě cítí.

Život bohužel neběží, jak bychom si přáli a tak i Abby s Beckem musí čelit životním zkouškám, které nebudou jednoduché. 

"Staring at each other over that bonfire, it became clear that there were one milion ways to view the world, but that Beck and I saw everything in the same wavelength, like life was one big private joke that we got to share."

Překonají je? A jak to s nimi vlastně dopadne? A co Abbyino srdce?

Knihu jsem si vybrala, protože jsem si chtěla zase přečíst nějaký roadtrip román. 

Musím se přiznat, že první polovina knihy byla vtipná i smutná zároveň. Abyy bere vše s nadhledem a možná i trošku naivitou a je to hodně zábavné. Bohužel musím říct, že kniha je celkem předvídatelná.
I tak jsem si čtení užila a pokud se poohlížíte po nějakém pěkném letním čtení, tak doporučuji.





Hodnocení:
70%

 

Share:

0 komentářů:

Okomentovat