Magic Chest Unboxing September 2017


Mám strašný skluz s představováním knižních balíčků za poslední měsíc a půl, tak vás budu zahlcovat tento týden. Těšte se :-)

Jako první rest tady máme můj první knižní balíček od Magic Chest což je firma, která se zabývá zasílám knižních balíčků a pozor je v Evropě - konkrétně v Německu (tudíž nehrozí, že vám celníci balíček zabaví na celnici, jak se mi to už stalo dvakrát z USA).

Jdeme na to :-) Tématem září bylo Whispers and Secrets čili Šeptání a Tajemství.


Tak takhle vypadala krabice, která přišla českou poštou.


Tady je dopis, který obsahuje co je v balíčku a taky mě potěšilo, že člověka oslovují jménem a je to více osobní než u ostatních knižních balíčků.


Sůl do koupele s vůni máty a lesních plodů. Inspirací pro tuto sůl byl Azriel - Master of Shadows z knižní série od S. J. Maas - Dvůr mlhy a hněvu.


 

Jako další byla v balíčku záložka ke knize Mask of Shadows od Linsey Miller.


Vždycky mě potěší, když v balíčku najdu plátěnou tašku tentokrát byl předlohou Harry Potter.


Odznáček opět ke knize Dvůr Mlhy a Hněvu od S. J. Maas.


První knihou v balíčku byla kniha The Secret notebook of Sherlock Holmes od Liz Hedgecock. Kniha není nijak obsáhlá má cca 144 stran.


A knihou měsíce září je Nyxia od Scotta Reintgena. Kniha je o Emmettovi, který opouští Zemi. Společnost Babel mu nabídla velkou sumu peněz a Emett je připraven misi splnit, aby zajistil svoji rodinu. Emmett si musí zasloužit vycestovat na planetu Eden, kterou společnost ukrývá před zrakem všech lidí, aby tam těžili látku nazvanou Nyxia, která je nejvzácnějším materiálem ve vesmíru. Jedná se o první díl z celkových tří. Kniha vypadá zajímavě a už se na ni těším.

Líbil se vám unboxing od Magic Chest? Už jste o nich slyšeli?

Pište do komentářů :-)






Share:

0 komentářů:

Okomentovat